#ODGRADADOGRADA – BORIS ŠTOK!

Novi #OdGradaDoGrada! 

Zagreb, 19. studenog 2020. – Riječki pjevač, skladatelj i tekstopisac Boris Štok, ovotjedni je domaćin projekta #OdGradaDoGrada!

Na YouTube kanalu Unisona ili na webu Večernjeg lista pogledajte i poslušajte njegove pjesme – Još uvijek, Predajem se tebi i Tišina.

Boris Štok je jedan od osnivača riječke grupe Quasarr, a od 2017. godine uspješni je solo pjevač. Predajem se tebi je njegov posljednji singl za koji je prije nekoliko dana remiks napravio dvojac pocket palma.

Projekt #OdGradaDoGrada krenuo je pod nazivom #OdSobeDoSobe na samom početku pandemije COVID-19 kada je bilo onemogućeno kretanje, druženje i sviranje. Situacija u hrvatskoj glazbi s obzirom na još uvijek aktualnu pandemiju i propisane mjere nije dobra, hrvatski glazbenici definitivno spadaju u jednu od pogođenijih profesija. Ovim oblikom promocije Unison – Hrvatski glazbeni savez u suradnji s Večernjim listom pruža podršku hrvatskim glazbenicima za vrijeme trajanja pandemije. Podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Borisa Štoka, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija.

Osnivači UNISONA – HRVATSKOG GLAZBENOG SAVEZA su: HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava.