Sjajan početak Rock&OFF turneje u Virovitici uz Frana Vasilića i Erica!

Prošloga petka nastupima ERICA i Frana Vasilića započela je druga Rock&OFF turneja! Svojim koncertima u Horn Pubu u Virovitici publici su predstavili svoje najveće hitove, a koliko im to znači ispričali su nam oni sami.

Mladom uspješnom pjevaču Franu Vasiliću to je ujedno bio i prvi nastup s bendom. "Jako mi je drago da smo to napravili u jako opuštenoj atmosferi. Zadovoljan sam i ponosan na svoje članove benda. Publika je bila super, ni na što se nemam požaliti", komentirao je Fran. "Od nominacije za Rock&OFF nagradu do sada se dogodilo dosta stvari. Mislim da mediji počinju polako obraćati pozornost na to što radim i to mi je jako drago", istaknuo je. Rock&OFF turneju je komentirao i ERIC, koji je također nastupio sa svojim bendom.

Foto: Filip Kovačević

"Rekao bih da je prvi dan Rock&OFF turneje prošao zaista fenomenalno. Fran koji je nastupao prije mene je bio odličan i super je pripremio publiku za moj set. Mislim da smo i mi zaista dobro sve odsvirali, obzirom da nam je to bila prva svirka u ovom sastavu. Mi smo uživali, a nadamo se da je i publika također", kaže ERIC. "Bila je velika čast uopće biti nominiran za Veliki prasak godine, to nisam ni očekivao. Cijeli ambijent na dodjeli nagrada je bio odličan i nakon toga su mi se stvarno lijepe stvari krenule događati", zaključio je glazbenik.

Foto: Filip Kovačević

Rock&OFF turneja nakon Virovitice nastavlja 7. srpnja u Samoboru, u sklopu "Ljeta u Samoboru" te 9. srpnja u Ozlju u sklopu programa „Dnevni boravak na Kupi“. Nastavak slijedi u Kninu i Šibeniku te na Motovun Film Festivalu i Liburnia Film Festivalu. Trajat će sve do 20. kolovoza ove godine, a publici će se predstaviti nominirani u kategoriji Veliki prasak godine - Eric, Fran Vasilić, Miriiam i Šiza.

Za pokroviteljstvo ove turneje zaslužni su Ministarstvo kulture i medija RH, glavni sponzor Rock&Off-a Iskon, pokretač nagrade Hrvatsko društvo skladatelja te organizator Unison - Hrvatski glazbeni savez.

Ovdje pogledajte fotogaleriju