Nominacije za treće izdanje nezavisne novinarske nagrade Rock&Off saznat ćemo 11. siječnja!

 

Nezavisna glazbena novinarska nagrada Rock&Off ove će godine biti dodijeljena u nešto drugačijem izdanju od onoga na koji smo navikli zbog pandemije koronavirusa, no početak 2021. godine ponovno je u znaku najbolje hrvatske rock&off glazbe! U ponedjeljak, 11. siječnja s početkom u 11 sati na službenim kanalima Rock&Off-a u video prijenosu bit će objavljene nominacije u devet kategorija. Publika će nominacije saznati putem YouTube kanala te Facebook stranice Rock&Off-a!

Žiri sastavljen od 83 novinara/glasača iz najrelevantnijih domaćih medija od 11. do 21. prosinca u prvom je krugu predložio svoje favorite i to čak 380 glazbenih imena u svim kategorijama. Od 23. prosinca do 3. siječnja 2021. godine odabrali su po pet nominiranih izvođača u kategorijama Album godine, Pjesma godine i Koncertni izvođač godine te po tri izvođača u ostalim kategorijama, a najbolji među njima bit će proglašeni na završnoj dodjeli nagrada.

Sve aktivnosti Nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off bit će održane u skladu s epidemiološkim mjerama zbog pandemije koronavirusa. Sve novosti i aktualnosti nagrade pratite na službenoj web stranici www.rockoff.hr ili na Rock&Off Facebook stranici. Pokretač nagrade je Hrvatsko društvo skladatelja, a koproducenti su Tvornica kulture i Unison, uz Iskon kao glavnog sponzora.