DO KRAJA TJEDNA #ODSOBEDOSOBE PJEVAJU – IGOR DELAČ I ŽELJKO KRUŠLIN KRUŠKA!

Novi #OdSobeDoSobe!

Zagreb, 17. lipnja 2020. – Glazba se sve više „seli“ na otvoreno, ljeto dolazi i veselimo se nastupima izvođača i koncertima koji su dio života na koji smo navikli, a koji nam je nedostajao za vrijeme pandemije. Projekt #OdSobeDoSobe za vrijeme izolacije redovito je donosio nastupe naših glazbenika iz njihovih domova i hvala im na tome. Imamo ih još, a uskoro ćemo imati i „osvježenu“ verziju projekta, koji neće biti toliko #OdSobeDoSobe koliko s raznih lokacija koje ipak imaju malo više – zraka i sunca. Do tada uživamo u još kojem „kućnom“ izdanju. Do kraja tjedna čekaju nas Igor Delač i Željko Krušlin Kruška!

Igor Delač pjevam nam tri pjesme i to – Budan, Istina u tami & U krvi si, dok nam je Željko Krušlin pripremio Latino Medley. Igora Delača poslušajte večeras točno u 18 h na YouTube kanalu Unisona ili na webu Večernjeg lista, a Željka Krušlina u petak, također u 18 h.

Klikom na fotografiju otvarate playlistu svih dosadašnjih nastupa u #OdSobeDoSobe

Projekt #OdSobeDoSobe započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Igora Delača i Željka Krušlina, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija.

Osnivači UNISONA – HRVATSKOG GLAZBENOG SAVEZA su: HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava.

Pozivamo sve koji vole Rock&Off glazbu da slušaju Rock&Off internet radio koji emitira 24 sata dnevno / 7 dana tjedno samo hrvatsku rock&off glazbu! Osim na ovom LINKU, možete ga slušati na Iskon TV-u te aplikaciji Slooshaj.