DANAS #ODSOBEDOSOBE IZ ISTRE PJEVA AMIR KAZIĆ LEO!

Amir Kazić Leo #OdSobeDoSobe!

Zagreb, 01. svibnja 2020. – Prvi maj i obiteljsko druženje uljepšava Amir Kazić Leo! Točno u 18h na YouTube kanalu Unisona ili na webu Večernjeg lista upalite novo izdanje projekta #OdSobeDoSobe i poslušajte tri Leova hita u njegovoj izvedbi na gitari – Prokleta ljubav, Ti me ostavljaš & Reci nešto al' ne šuti više.

Foto: Izvan fokusa

Leo svoje dane provodi u malom mjestu u Istri – Brtonigli. Sa suprugom je tamo već više od mjesec dana i pridržava se svih pravila stožera, a supruga mu, kaže, daje posla.  

Ovim putem pozivamo još jednom sve glazbenike, autore, izvođače i producente da se uključe i pošalju svoje snimke, a upute kako snimiti videa za ovaj projekt pogledajte OVDJE.  

Projekt #OdSobeDoSobe započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Lea, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija. Pozivamo i sve druge medije da se priključe u širenju pozitive putem glazbe i da nam se jave.

Do sada smo imali priliku vidjeti i čuti brojne hrvatske glazbenike koji su se odazvali pozivu na sudjelovanje u projektu #OdSobeDoSobe poput Šime Jovanovca, Pravila Igre, Mie Dimšić, Luke Nižetića, Tončija Huljića i drugih.

UNISON – HRVATSKI GLAZBENI SAVEZ, čiji su osnivači HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava, glazbom širi pozitivu i šalje jasnu poruku – stvaram #Odsobedosobe i #Ostajemdoma.

Pozivamo sve koji vole Rock&Off glazbu da slušaju Rock&Off internet radio koji emitira 24 sata dnevno / 7 dana tjedno samo hrvatsku rock&off glazbu! Osim na ovom LINKU, možete ga slušati na Iskon TV-u te aplikaciji Slooshaj.