Danas kreće glasovanje – Martin, Oliver i Miach u konkurenciji za Hit ožujka!

 

Oštra konkurencija za hit ožujka!

Nakon što je hit veljače odnijela “Fantazija”, pjesma jednog od najpopularnijih izvođača u regiji, vrijeme je za novi odabir. U konkurenciji za Hit ožujka su:

MAŠTARIJA –  MARTIN
Premijeru svog prvog singla Martin je imao na ovogodišnjoj Dori, a njegove izvedbe u emisiji The Voice oduševile su javnost, a nerijetko i odlazile u trending. Sve to je mladom Martinu osiguralo prvu, ali vjerujemo ne i posljednju, nominaciju za Cesaricu!

Pjesma “Maštarija” pobjednika Voicea označila je i nastavak njegove suradnje s mentoricom Vannom koja potpisuje i tekst. Glazbu za "Maštariju" napisao je  Predrag Martinjak Peggy.

NE MOGU TI REĆI – OLIVER DRAGOJEVIĆ
Prošlo je pet godina otkako je preminuo Oliver Dragojević, po čijoj pjesmi je glazbena nagrada Cesarica i dobila ime. Njegova je obitelj posmrtno objavila pjesmu “Ne mogu ti reći” i tako obradovala njegovu publiku i cijelu glazbenu scenu koja glazbenom velikanu puno duguje.

Pjesma koju autorski potpisuje Matko Šimac se brzo našla u trendingu, ali je i iznenadila sve koji nisu znali da se sprema objava Oliverova albuma “Dolaziš”. Osim toga, zaradila je i nominaciju za Hit ožujka. Na novom albumu će se naći 12 pjesama, objedinjenih i neobjavljenih koje je Oliverova obitelj pripremala uz pomoć suradnika i prijatelja.  

 

 Tko će osvojiti Cesaricu za Hit ožujka doznajemo već 23. travnja!  

Sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama:

Službena stranica: cesarica.org
FB: fb.com/cesarica
Instagram: instagram.com/nagrada.cesarica