Bore Balboa posjetio Diskont

Trap u retro marketu

U drugu epizodu naše nove emisije Diskont stigao je Bore Balboa, jedan od naših najozbiljnijih trap glazbenika koji je na sceni punih 10 godina. Prvi „push“ dobio je od kultne Kiše metaka, što je do današnjeg dana rezultiralo sa 3 albuma, nizom nastupa u regiji i svježim EP-om „D33“ kojeg je Bore izdao pod vlastitom etiketom Fallo Da Solo.  Pogledajte njegov live nastup!

OVDJE POGLEDAJTE VIDEO NASTUP BORE BALBOE U DISKONTU

Za nastup u Diskontu odabrao je dva hita: Madanebi, kojim voli otvoriti i koncertne nastupe zbog fenomenalih reakcija publike, te Mo Salah koju će svaki Borin fan uvrstiti u top 3 trake. Za treću stvar u goste mu je stigao suradnik Peki, kako bi zajedno odrepali još uvijek skriveni gem s D33, pjesmu Ujac i netjak koja se referira na njihov odnos. 

Bore je od strane glazbene struke prošle godine odabran kao finalist kategorije „Rap&Off izvođača godine“, zajedno s Hiljsonom, Hramom, St!lnessom i Edom Maajkom.

Diskont je nastao u koprodukciji Iskona i Rock&OFF-a, inspiriran sličnim međunarodnim konceptima koji se bave glazbenom promocijom putem digitalnih kanala. Specifičan je po tome da se puno pažnje ulaže u kvalitetu audio zapisa, ali i po samom konceptu te interijeru marketa u kojem su smješteni domaćom glazbom inspirirani proizvodi i akcije.

Novi nastupi u Diskontu objavljivat će se četvrtkom sve do završetka serijala, a dodatni sadržaji te kratki intervjui s izvođačima mogu se pratiti i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i TikTok.

Osim putem digitalnih kanala, Diskont se može pratiti i putem besplatne Rock&Off videoteke na Iskonovim TV platformama. Radi se o prvoj hrvatskoj glazbenoj TV videoteci, koja će se redovito nadopunjavati video playlistama domaćih rock i vezanih izvođača. „Kako ne sadrži reklame, Rock&Off videoteka je savršena video i audio kulisa za opuštanje, druženje ili rad kod kuće. Počeli smo sa žanrovskim listama koje usput omogućuju otkrivanje nove glazbe, a vrlo skoro pridružit će im se i playliste za chill, vježbanje, koncentraciju i dr. Čini se da se glazba vraća na TV“, poručili su iz Iskona.

„Jako smo sretni što ćemo proširiti Rock&Off platformu, pa smo u ovih šest godina, osim dodjele nagrada, kviza, Kampusa, Skenera, Radija, Rock&Off turneje te Male škole Rock&Off novinarstva, u suradnji s našim partnerom Iskonom kreirali i Diskont. U narednih pola godine objavit ćemo nastupe 26 izvođača iz Diskonta  odnosno gotovo 80 novih videa. Slični koncepti u svijetu postoje već godinama, a mi smo ih preuzeli i modificirali za našu scenu,  zadržavajući visoku kvalitetu audio i video materijala. Vjerujemo da je i ovo način da veliki broj rock&off glazbenika dođu do što šire javnosti što je i krajnji cilj rock&off platforme. Hvala svim izvođačima, autorima, producentima te diskografskim kućama koje su se odazvale za suradnju“, rekli su iz organizacije Rock&Off-a.

OVDJE POGLEDAJTE VIDEO NASTUP BORE BALBOE U DISKONTU  

Diskont – nova epizoda svake srijede navečer na Iskon TV platformama, četvrtkom na YouTube-u.

Bore Balboa u Diskontu: https://youtu.be/AzFvBadsnhU

Diskont TV na Facebooku: https://www.facebook.com/diskonttv.hr

Diskont TV na Instagramu: https://www.instagram.com/diskonttv

Diskont TV na TikToku: https://www.tiktok.com/@diskonttv