ZA KRAJ TJEDNA #ODSOBEDOSOBE S HANOM HULJIĆ!

Hana Huljić #OdSobeDoSobe!

Zagreb, 22. svibnja 2020. – Za kraj tjedna stiže nam još jedno izdanje projekta #OdSobeDoSobe. Večeras u 18h na YouTube kanalu Unisona ili na webu Večernjeg lista poslušajte mladu i talentiranu Hanu Huljić! Imamo priliku čuti tri pjesme – Srce za vodiča, Sedmo nebo & Noć bez snova.

Hana je dugo godina bila prateći vokal Maksimu Mrvici, otpjevala je duet s Petrom Grašom Srce za vodiča, a danas stvara sama svoje pjesme.


Foto: Izvan fokusa

Projekt #OdSobeDoSobe započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Hanu Huljić kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija.

Osnivači UNISONA – HRVATSKOG GLAZBENOG SAVEZA su: HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava.

Pozivamo sve koji vole Rock&Off glazbu da slušaju Rock&Off internet radio koji emitira 24 sata dnevno / 7 dana tjedno samo hrvatsku rock&off glazbu! Osim na ovom LINKU, možete ga slušati na Iskon TV-u te aplikaciji Slooshaj.