Unison i MPA Akademija poklanjaju predavanje Andrewa Schepsa

U suradnji s MPA, Unison poklanja predavanje jednog od najpoznatijih audio inženjera i producenata današnjice.

U suradnji s MPA - Music Production Academy, Unison svim članovima udruga osnivača - HDS, HUZIP, HGU, HUIG i HUOKU - poklanja predavanje jednog od najpoznatijih audio inženjera i producenata današnjice, Andrewa Schwepsa.

Povodom dolaska jednog od najpoznatijih audio inženjera i producenata današnjice, MPA akademija će u četvrtak (19.9.2019.), s početkom u 20 sati u prostorijama Cinestar kina (Branimirova 29, Zagreb) organizirati besplatno predavanje za sve sadašnje i bivše polaznike MPA i članove udruga osnivača Unisona - Hrvatskog društva skladatelja, Hrvatske udruge za zaštitu izvođačkih prava, Hrvatske glazbene unije, Hrvatske udruge istaknutih glazbenika i Hrvatske udruge orkestralnih i komornih umjetnika.

Andrew Scheps je svjetski priznati audio inženjer/producent koji je radio s najpoznatijim svjetskim glazbenicima kao što su: Red Hot Chili Peppers, Adele, Metallica, Black Sabbath, Michael Jackson, Robbie Robertson, Justin Timberlake, Iggy Pop, U2, Jay-Z, Green Day, Lady Gaga, Beyonce, Bon Jovi, Linkin Park, Limp Bizkit, Audioslave, Alanis Morrissete, Kid Rock, Lana Del Rey i mnogi drugi.

Prisustvovanje predavanju je moguće isključivo prijavom na mail adresu (ime, prezime, broj tel): Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., s naznakom "Unison".

Ukoliko želite povesti nekoga sa sobom (maksimalno dvije osobe), organizatori mole da to navedete u prijavi, te svim zainteresiranima napominju da se jave u najkraćem mogućem roku, kako bi na vrijeme rezervirali svoje mjesto.

Nakon predavanja u Cinestaru, Andrew Scheps također održava i trodnevni Mixing Masterclass na MPA akademiji.