#ODGRADADOGRADA – RAVNO IZ KRIŽEVACA STIŽU KIDS FROM THE SKY!

 Novi #OdGradaDoGrada!

Zagreb, 14. listopada 2020. – Današnje izdanje projekta #OdGradaDoGrada stiže nam iz Križevaca! Ekipa iz elektro pop benda kids from the sky pripremili su nam tri svoje pjesme – Yellow paradise, Planets and galaxies i Vatra.

Glavna misija benda kids from the sky je stvarati svoj glazbeni stil uz pomoć kojeg žele doprijeti do svih onih koji se mogu poistovjetiti s njihovim tekstovima i glazbom. Kako im i samo ime govori, oduvijek su se osjećali kao da dolaze iz nekog drugog svijeta, a njihovi tekstovi upravo iz tog razloga tematiziraju unutarnji nemir, borbu s nesigurnostima i osobnim strahovima.

Ovotjedno izdanje projekta #OdGradaDoGrada pogledajte i poslušajte danas u 18h na YouTube kanalu Unisona ili na webu Večernjeg lista.

Projekt #OdGradaDoGrada započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da kids from the sky, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija.

Osnivači UNISONA – HRVATSKOG GLAZBENOG SAVEZA su: HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava.