JAZZ #ODSOBEDOSOBE – JOE I LELA KAPLOWITZ!

Joe i Lela Kaplowitz #OdSobeDoSobe!

Zagreb, 20. svibnja 2020. – Organizacija koncerata uživo još uvijek nije uzela zamaha, privikavamo se svi na neke nove uvjete i neko „novo normalno“. Uživanje u glazbi rezervirano je čini se još neko vrijeme za naše domove i online koncerte naših glazbenika. Večeras u 18h putem YouTube kanala Unisona ili weba Večernjeg lista u naše domove stiže jazz! Joe i Lela Kaplowitz izvode nam tri pjesme – Čudesna avantura, Don't Cry Little Boy & The Peacemaker.

Lela Kaplowitz je studirala vokalnu improvizaciju na Jazz konzervatoriju u Grazu kod Sheile Jordan, a zatim u New Yorku s renomiranim jazz glazbenicima. Joe Kaplowitz je pijanist, orguljaš, skladatelj i aranžer, surađivao je s poznatim američkim blues i jazz glazbenicima.


Foto: Izvan fokusa

Projekt #OdSobeDoSobe započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Joea i Lelu Kaplowitz kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija.

Osnivači UNISONA – HRVATSKOG GLAZBENOG SAVEZA su: HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava.

Pozivamo sve koji vole Rock&Off glazbu da slušaju Rock&Off internet radio koji emitira 24 sata dnevno / 7 dana tjedno samo hrvatsku rock&off glazbu! Osim na ovom LINKU, možete ga slušati na Iskon TV-u te aplikaciji Slooshaj.